CS Altena is opgericht in 2009 door Jorg de Bruin. Hij brengt 20 jaar computerkennis en -ervaring mee, opgedaan met systeem- en computerbeheer bij grote bedrijven. Met CS Altena richt hij zich op de computerservice aan particulieren, zzp-ers en kleine ondernemers.

Of het nu gaat om de aanschaf van een computer, laptop, tablet of zelfs een smartphone: CS Altena kan begeleiden en adviseren bij de aanschaf en verzorgt de levering en installatie van apparatuur en software, inclusief randapparatuur zoals printers. De service wordt geboden van simpele particuliere toepassingen met een draadloos netwerk tot het beheer van complete zakelijke oplossingen in een netwerk met een tiental computers, servers en netwerkprinters. Alles op maat en naar wens van de klant, met nieuwe of tweedehands apparatuur.

Maar ook voor optimalisatie of een update en upgrade van bestaande apparatuur, programmatuur, toepassingen en netwerken bent u bij CS Altena aan het goede adres. Net als voor onderhoud en instructie. De service is compleet als u tevreden bent!

Jorg de Bruin doet zijn werk met hart en ziel. ‘Ik houd van de techniek en het contact met mensen. Voor particulieren en kleine ondernemers is het niet makkelijk om ondersteuning te vinden. Daar wil ik verandering in brengen en een totaaloplossing voor bieden. Dat is de missie van CS Altena.’ Met korte lijnen, persoonlijke service, direct contact en snelle levering aan huis of bedrijf.

CS Altena hanteert vaste tarieven. Voorafgaand aan de werkzaamheden wordt een prijs opgegeven en onverwachte kosten worden vooraf overlegd. Dat betekent een betaalbare en overzichtelijke rekening zonder verrassingen achteraf.

Vragen? Stuur een appje!