U bent als particulier, zzp-er of kleine ondernemer bij CS Altena altijd aan het goede adres. Of het nu gaat om de aanschaf van nieuwe of tweedehands computerapparatuur, software, onderhoud of instructie. Ook een update of upgrade van bestaande systemen en het aanleggen van netwerken is onderdeel van CS Altena; voor het optimale thuiskantoor bij particulier of kleine ondernemer.

Recent is de dienstverlening uitgebreid met advies over de keuze van smartphones, abonnementen en accessoires. CS Altena verzorgt de levering, instellingen en de synchronisatie van de nieuwe smartphone met bestaande apparatuur en netwerken. Handig voor een efficiënt beheer van contacten, gegevens en agenda. Wijzigingen worden met een eenmalige invoer automatisch op alle gewenste apparatuur aangepast.

Hetzelfde geldt voor de tablet – een belangrijk verlengstuk van de computer – om snel e-mail te kunnen lezen of up to date te blijven op de social media.

Daarnaast is er een samenwerking gestart met antivirusleverancier ESET. Op door CS Altena geleverde apparatuur van alle bekende merken, draait 3 maanden lang een proefversie van de nieuwste antivirussoftware. Daarna kan de klant – als het programma dit aangeeft – het contract verlengen; één berichtje aan CS Altena is daarvoor voldoende.

CS Altena volgt de nieuwste technieken en ontwikkelingen op de voet. Voor onderhoud en problemen met software hoeven klanten zelfs de deur niet meer uit. Op Windows apparatuur is inmiddels Remote Service mogelijk, waarbij CS Altena met toestemming van de klant de computer op afstand kan overnemen om problemen op te lossen, onderhoud uit te voeren of nieuwe software te installeren. Gemak dient de klant bij CS Altena!

Vragen? Stuur een appje!